lørdag den 26. december 2009

KURSUS Skriveaften for teenagere!

Har du lyst til at lære mere om at skrive, få skrevet en masse og møde andre teenagere, der kan lide at skrive? Så er dette kursus måske noget for dig:

Skriveaften for teenagere!
Kom og mød andre teenagere, der kan lide at skrive!

Drømmer du om at blive forfatter? Eller synes du bare, det er rigtig sjovt at skrive historier? Så kom og få skrevet en masse sammen med forfatter Camilla Wandahl, der fik udgivet sin første novelle som 15'årig!

Du får hjælp til at lave skellettet til en historie, og du kommer til at skrive dele af den ud fra skriveopgaver. Aftenen vil byde på en vekslen mellem skriveteori og skriveøvelser, og alle kan være med, uanset om du er i gang med en roman eller kun har skrevet historier i skolen. Desuden får du gode råd om, hvordan forfatterdrømmen kan gå i opfyldelse.

Kurset er for unge mellem 12 og 20 år.

Underviser: Camilla Wandahl
Dato: Onsdag d. 17. marts 2010
Tidspunkt: 16.30-20.30
Sted: Medborgerhuset, Nørre Alle 7, 2200 Kbh N. (Verdenskulturcenteret)
Pris: 250 kr.
Tilmelding: Det Danske Skriveinstitut- brug blanketten på siden eller kontakt mig for nærmere oplysninger på camilla.wandahl @ gmail.com

Hvis du kan lide at skrive, kan denne forening være noget for dig: Håbefulde Unge Forfattere.

tirsdag den 22. december 2009

Tøsebøger

Nu, hvor Et blodigt spil er lige på trapperne (den udkommer 18. januar 2009) kan jeg løfte sløret for mine næste bøger!
Jeg skriver nemlig på et par tøsebøger for piger på ca. 9-12 år. Bøgerne handler om venskab, den første forelskelse og problemer i familien. Serien kommer til at hedde VENINDER FOR ALTID, fordi den handler om fire 11'årige veninder - men også hvor svært det kan være at være veninder!
Mere vil jeg ikke afsløre nu, men jeg håber, at de to første bøger kan nå at udkomme allerede til sommer, så du kan tage dem med i feriekufferten og på stranden. Det bliver rigtige strand-romaner, ikke så tykke, lette at bære og fulde af venskab og kærlighed!

Hvis du ikke kan vente på VENINDER FOR ALTID, kan du smutte forbi biblioteket og låne Så fandens forelsket - det er også en rigtig tøsebog!

mandag den 7. december 2009

'En rigtig tøsebog med stort T'

Isabella Andersen fra Fortællingen.dk har anmeldt Så fandens forelsket. Hun skriver blandt andet:

'En rigtig tøsebog med stort T'

'Bogens hovedpersoner Maja og Asta er utrolig nemme at identificere sig med.'

'(...) sproget er meget ungdommeligt.'

- og afslutter med at skrive:
'Så fandens forelsket er letlæst, velskrevet og henvender sig især til børn og unge teenagepiger. Bogen giver den unge læser, især piger, stof til eftertanke.'

Læs hele anmeldelsen her.